Over ons - Haar Herstel

Over ons

In onze beginperiode kwamen we vaak cliënten tegen die angstig waren voor een haartransplantatie. Vooral bij vrouwen kan haaruitval diffuus zijn, waardoor de gedachte aan een haartransplantatie veel angst oproept. Daarom staat er altijd een doos tissues op ons bureau, klaar om de tranen van onze klanten te drogen.

Er bestaan bepaalde aandoeningen, zoals alopecia areata, natuurlijk krullend haar, of progressief haarverlies, waarbij transplantatie niet mogelijk is. Hoe kunnen we deze mensen dan helpen? We zijn begonnen met het ontwikkelen van nieuwe methoden als alternatief voor haartransplantaties en hebben ons tegelijkertijd verdiept in diverse innovatieve behandelingen.

Inmiddels hebben we een complete reeks succesvolle, geavanceerde methoden voor haargroei ontwikkeld. Deze methoden vereisen geen haartransplantatie, stimuleren natuurlijke haargroei en voorkomen haaruitval na groei, omdat ze een holistische en causale behandeling bieden.”

Wie helpen wij?

Waarom richten we ons specifiek op vrouwen? Omdat het succespercentage bij hen bijzonder hoog is. Onze behandeling vereist een nauwe samenwerking met de klant en duurt ongeveer 10 maanden. Het is belangrijk te beseffen dat haar voor veel vrouwen bijna net zo essentieel is als hun ‘levensessentie’. Onze vrouwelijke klanten werken actief mee en zijn toegewijd aan de behandeling. Deze nieuwe aanpak wordt enthousiast ontvangen en tot nu toe hebben we weinig onsuccesvolle gevallen gehad, met cliënten variërend van negen tot vijfenzeventig jaar oud.

Ook mannen kunnen met onze methode succesvol haargroei stimuleren, afhankelijk van hoe belangrijk zij dit vinden. Zo kwam er eens een jonge man naar ons toe voor behandeling, omdat hij niet wilde dat zijn aanstaande kind hem zou zien met weinig haar. Hij vreesde dat het kind hem dan als oud zou beschouwen en later aan hem zou denken als een opa.

In bepaalde sectoren, zoals bij acteurs, in de kunstwereld, onder leidinggevenden en in de mode-industrie, hebben sommige mannen ook met succes hun haar laten groeien

Haarherstel binnen 10 maanden

Onze filosofie is gericht op het zien van nieuw haar binnen één maand, het herwinnen van zelfvertrouwen, en het definitief afscheid nemen van kaalheid binnen 10 maanden. Veel bestaande behandelmethoden zijn langdurig en frustrerend. Men vraagt zich vaak af hoe lang het zal duren voordat er haar groeit – drie maanden, vier maanden, of misschien zelfs een half jaar? Dit resulteert in ontelbare keren hoopvol in de spiegel kijken, gevolgd door teleurstelling en tranen. Onze behandeling is ontworpen om een einde te maken aan deze kwelling.

Al binnen één maand ziet u nieuw, sterk haar groeien. Belangrijker nog, na de haargroei valt het haar niet meer uit. Hoe dat kan? Tijdens het 10 maanden durende behandelproces identificeren we verschillende oorzaken van haarverlies en pakken deze stuk voor stuk aan door middel van gerichte behandelingen en trainingen. Tien maanden is voldoende om een effectieve methode te leren en ook om een levensstijl te bevorderen die de haargroei ondersteunt.

Afspraak maken

Contact